GEBOREN 19 MEI 2015

                                           Nest Haspengouw

                                      5 TEEFJES EN 2 REUTJESALLE PUPS ZIJN AL BESPROKEN 

Op 19 maart 2015 zijn we 's middags gezellig naar Alken / St. Joris in België gereden voor de dekking van Ashley en Flynn. Na wat heen en weer gesnuffeld en gespeeld te hebben hadden ze elkaar snel gevonden, na wat gedronken te hebben met een heerlijk stuk vla weer richting huis om de volgende middag weer terug te gaan voor de 2de dekking. Ook deze keer verliep alles zonder problemen.

 Diashow  van de Dekking     

Ashley kennende was het voor mijzelf na 2 weken al wel duidelijk dat ze puppy's verwachtte, ze was zo aanhankelijk en ze heeft de hele dag honger als een leeuw. Na bijna 4 weken in spanning gezeten te hebben, is ze wel drachtig of niet; werden mijn vermoedens bevestigd dmv de dracht echo. In de derde week van Mei verwacht ze haar puppy's.

                                               

 De echo


Ik heb voor de nestnaam de naam Haspengouw gekozen omdat Alken in de fruitstreek ligt. Haspengouw is de regio rond de historische steden St.Truiden en Borgloon en is de fruitkorf van België. In April verandert dit stukje Haspengouw in één grote bloemenzee, vanaf juni blozen de pruimen en kersen, daarna lonken appels en peren. Een kleurrijk en geurrijk decor voor fietsers en wandelaars. Haspengouw is na Zuid Tirol de grootste fruitstreek van West Europa.

Omdat de beginletter van de nestnaam een H is, zullen ook de stamboomnamen van de pups met de letter H beginnen.

De pups zijn geboren op 19 mei 2015,  5 teefjes en 2 reutjes heeft Ashley in goede gezondheid ter wereld gebracht. De bevalling is spoedig verlopen en hebben alle 7 een mooi geboorte gewicht :  

 

 

   

Teefje 1  190 gram                                    Reutje 1  254 gram                                   Teefje 2  224 gram 


    

   

 Reutje 2  238 gram                                   Teefje 3  256 gram                                  Teefje 4  232 gram                                   


 Teefje 5  212 gram 


De stamboom namen voor de pups zijn al bekend.

Voor de teefjes hebben we voor de volgende namen gekozen: Holly, Happy, Heike, Hindy en Hetty - Hake  (Hake spreek je uit als Heekie)  

En voor de Reutjes:  Heiko en Hobie.

De namen worden pas aan de pups gekoppeld zodra er dna afgenomen word en ze gechipt worden door de Raad van Beheer.


                  PUPS 1 WEEK OUD

Dia show week 1

Eindelijk na een hele week alleen maar met onze oogjes kijken en alleen Ashley aaien, mogen we van oma de babyhondjes vasthouden, we mogen nog niet tussen de puppy's zitten want oma vind ze nog veel te klein voor ons, maar wij vinden van niet hoor! Wij vinden ze gewoon schattig!!!

                   Klik hier voor meer foto's van ons (Tristan en Hailey) met de pups en de puppy's samen met hun mama Ashley